Produk Produk

Kita nawakake kertu RFID paling dhuwur, pergelangan tangan RFID, keyfobs RFID lan liya-liyane! Produsen langsung, produksi efisien.

Kedatangan Anyar

Nganyari luwih akeh produk RFID, cocog kanggo macem-macem lingkungan lan aplikasi lan nawakake teknologi RFID paling apik kanggo para pelanggan.

VIDEO

Shanghai HuaYuan Electronic Co, Ltd

Shanghai HUAYUAN Elektronik sing diadegaké ing tanggal 1 Januari 1995, diwiwiti saka produk media data magnétik ing China, kaya kertu plastik magnetik low-Co lan Hi-Co, tiket kertas magnetik, hubungi kertu Micro-chip, lan kertu lan tag RFID. Sawise taun 1998, RFID dadi proyek akeh banget ing teknologi ID lan teknologi media ing saindenging jagad.