Избрани производи

Ние нудиме со највисок квалитет РФИД картички, РЦИД зглобни ленти, РФИД клучеви и повеќе! Директно, ефикасно производство на производителот.

Нови пристигнувања

Ажурирање на повеќе производи РФИД, погодни за многу различни околини и апликации и нудат најдобра РФИД технологија на нашите клиенти.

ВИДЕО

Шангај HuaYuan електронски копродукции, Рибар

Шангај HUAYUAN Electronic е основан на 1 јануари 1995 година, започна од магнетни производи за медиуми со податоци во Кина, како магнетни пластични картички со ниска копија и Hi-Co, билети за магнетна хартија, контактни картички за микро чипови и RFID безконтактни картички и ознаки. По 1998 година, РФИД беше огромен проект за лична карта и технологија на податоци во целиот свет.