Produktet e preferuara

Ne ofrojmë karta RFID me cilësi më të lartë, shirita RFID, tastierë RFID dhe më shumë! Prodhues prodhim direkt, efikas.

Arritje të reja

Përditësoni më shumë produkte RFID, të përshtatshme për shumë ambiente dhe aplikacione të ndryshme dhe ofroni teknologjinë më të mirë RFID për klientët tanë.

VIDEO

Shanghai Co HuaYuan elektronike, Ltd

Shanghai HUAYUAN Electronic e themeluar në 1 Janar 1995, filloi nga produktet magnetike të të dhënave në Kinë, si kartat plastike magnetike të ulët-Co dhe Hi-Co, biletat e letrës magnetike, kartat e kontaktit Micro-chip, dhe kartat dhe etiketat pa kontakt RFID. Pas vitit 1998, RFID kishte qenë projekti dërrmues në teknologjinë e identitetit dhe të mediave të të dhënave në të gjithë botën.