Produk Produk

Kami nawiskeun kartu RFID kualitas pangluhurna, pergelangan tangan RFID, keyfobs RFID sareng seueur deui! Pabrik langsung, produksi cekap.

Kadatangan Anyar

Ngamutahirkeun langkung seueur produk RFID, cocog pikeun seueur lingkungan sareng aplikasi anu béda sareng nawiskeun téknologi RFID pangsaéna ka konsumén urang.

VIDEO

Shanghai HuaYuan Electronic Co., Ltd.

Shanghai HUAYUAN Electronic diadegkeun dina tanggal 1 Januari 1995, ngamimitian ti produk media data magnét di China, sapertos kartu plastik magnét low-Co sareng kartu magnet, tikét magnét, ngahubungi kartu Micro-chip, sareng kartu sareng tag RFID. Saatos taun 1998, RFID mangrupikeun proyek anu ngagem di ID sareng téknologi média data di dunya.